2014. godina >>>  

KARAMARKO DODIJELIO UVJERENJA POLAZNICIMA SEDME GENERACIJE POLITIČKE AKADEMIJE


Zagreb

17.06.2014.


ZAGREB, 17. LIPNJA – Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, prigodno je dodijelio uvjerenja o završenom programu Političke akademije sedmoj generaciji polaznika. Prigodna dodjela održala se u okviru obilježavanja 25. obljetnice osnutka HDZ-a na XVI. Izvještajnom saboru Hrvatske demokratske zajednice u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a uvjerenja je primilo ukupno 43 polaznica i polaznika ovog programa cjeloživotnog obrazovanja.

Predsjednik Karamarko se u svom pozdravnom govoru prisjetio osnivačke skupštine HDZ-a i istaknuo: Osjećam veliko zadovoljstvo i ponos, a siguran sam da se tako osjeća i svatko od vas ovdje nazočnih. Ponosni smo zato jer je naša Hrvatska demokratska zajednica ponovo zauzela mjesto koje joj pripada! Ponosni smo i zato jer smo HDZ-u vratili njegovog utemeljitelja i prvog predsjednika dr. Franju Tuđmana. Ponosni smo jer smo u stranku vratili duh zajedništva i solidarnosti, širom otvorili vrata poštenim, domoljubnim i stručnim. Sve je to rezultiralo vraćanjem vjere hrvatskih birača u HDZ.“

Polaznike su pozdravili Srećko Prusina, ravnatelj ZHDZ-a, Otto Bernhardt, član Uprave Zaklade Konrad Adenauer te u ime polaznika, Petar Rebernišak koji se zahvalio vodstvu Zaklade i predavačima na uloženom trudu i znanju.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.