2014. godina >>>  

Posljednji modul Mladi u politici i Politička akademija PLUS


Cavtat

Od 29.08. do 31.08.2014.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta i Zaklada Konrad Adenauer organizirale su posljednji modul projekta Mladi u politici i Politička akademija PLUS. Projekt Mladi u politici namijenjen je članovima predsjedništva Mladeži hrvatske demokratske zajednice, a Politička akademija PLUS svojevrstan je nastavak Političke akademije.
Ovom prilikom obrađene su teme: Politička partipacija, Filozofija politike, moral i suvremeno društvo, Politička kampanja, Nastupi i image u političkoj kampanji, Interno komuniciranje, Unutarstranačka demokracija, Krizno komuniciranje u politici, Umijeće pregovaranja i upravljanje konfliktima i Prezentacijske vještine.

Na pojedinim predavanjima sudionicima su se pridružili i članovi Mladeži HDZ-a Konavle te članice Zajednice žena Katarina Zrinski Dubrovačko – neretvanske županije.

Polaznici su ovom prilikom posjetili utvrdu Sokol grad te općinu Konavle u vili Banac gdje ih je ugostio zamjenik načelnika općine, Božo Lasić.
Ujedno su gostovali na Studentskom radiu Sveučilišta u Dubrovniku, a snimljen je i prilog o političkom obrazovanju za Dubrovnik TV. Tom prilikom intervjuirani su Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta te Sanja Putica i Marin Piletić, polaznici projekta.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.