2014. godina >>>  

8. GENERACIJA POLAZNIKA POLITIČKE AKADEMIJE ZHDZ-a ZAPOČELA S PREDAVANJIMA


Zagreb

06.09.2014.


ZAGREB, 6. rujna – Započela su predavanja polaznicima 8. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

Ravnatelj ZHDZ-a, Srećko Prusina, pozdravio je polaznike i zaželio im uspješan početak akademske godine, istaknuvši važnost redovitog pohađanja nastave. Ujedno je naglasio: „Neće vam bilo lako ulagati u svoje političko obrazovanje, dolazeći subotama na predavanja, u vrijeme koje ste možda mogli iskoristiti za obitelj, odmor ili druženje s bližnjima. Ipak, vjerujem da će se vaš trud isplatiti i da će te znanje i vrijednosti koje Politička akademija i HDZ ugrađuju u Vas znati primijeniti na dobrobit Hrvatske demokratske zajednice, Republike Hrvatske i vas osobno.“

Srećko Prusina i ovom se prilikom zahvalio međunarodnom partneru, Zakladi Konrad Adenauer i dr. Michaelu Langeu, direktoru ureda za Hrvatsku i Sloveniju koji ovaj program prate gotovo od početka.

Do sada je Političku akademiju ZHDZ-a završilo 289 polaznica i polaznika. U 8. generaciju Političke akademije upisano je 46 polaznika iz svih dijelova Hrvatske.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.