2011. godina >>>  

ODRŽANA ZIMSKA ŠKOLA POLITIČKE AKADEMIJE ZHDZ-a


Bjelolasica

Od 13.01. do 16.01.2011.


Tradicionalna Zimska škola Političke akademije ZHDZ-a održana je od 13. do 16. siječnja 2011. na Bjelolasici u organizaciji zaklada Hrvatskog državnog zavjeta, Konrad Adenauer i Hanns Seidel.

Zimskom školom završava zimski semestar u programu Akademije i na njoj se vrši evaluacija prvog semestra. Na Zimskoj školi polaznici Političke akademije imali su predavanja iz Političke komunikacije i radionice iz područja nastupa na elektroničkim medijima. Debate, koje su bile organizirane u vidu treninga, bile su bazirane na temi pridruživanja Republike Hrvatske Europskoj uniji.

Prigodom završetka Zimske škole PAZHDZ-a, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta Srećko Prusina izjavio je: „Zahvaljujući uspješnoj politici Vlade Republike Hrvatske na čelu s premijerkom i predsjednicom Hrvatske demokratske zajednice Jadrankom Kosor, u 2011. godini očekuje se završetak pristupnih pregovora s Europskom unijom. Stoga su radionice i vježbe za Zimskoj školi bile bazirane upravo na komuniciranju hrvatskog pristupnog procesa Uniji“ – završio je Prusina.

Predavanja na drugom, ljetnom semestru Akademije započinju 5. veljače.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.