2018. godina >>>  

Skup alumnista 2. generacije PA ZHDZ


Jankovac, Papuk

Od 06.04. do 08.04.2018.


Skup alumnista 2. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta započeo je 06. travnja 2018. sudjelovanjem na svečanoj proslavi 28. obljetnice Hrvatske demokratske zajednice u Domu kulture u Općini Čačinci. Među mnogobrojnim uzvanicima na obljetnici u Čačincima bili su nazočni: ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar, župan Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović te načelnik općine Špišić Bukovica, Hrvoje Miler. Domaćin proslave obljetnice, načelnik Općine Čačinci, Mirko Mališ, u uvodnom govoru pozdravio je goste i zaželio im dobrodošlicu u Čačince. 
Dužnosnici Mališ i Mažar alumnisti su 2. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, dužnosnik Tolušić alumnist je 1. generacije a dužnosnici Miler i Andrović, alumnisti su 7. generacije.

Skup alumnista nastavljen je druženjem u Jankovcu na planini Papuk gdje su se alumnistima 2. generacije pridružili alumnisti i drugih generacija Političke akademije. Alumnistima su se , također, pridružili ravnatelj Zakladne uprave Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta, Srećko Prusina te Zdravko Kedžo, predavač na Političkoj akademiji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta. Prusina je pozdravio nazočne i zaželio im svima ugodno druženje na Jankovcu.
 
Sudionici skupa prisustvovali su edukativnom programu o prirodnim ljepotama i povijesti Jankovca.

Skup alumnista u Jankovcu organizirala je Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji s alumnistima 2. generacije Političke akademije i to je izuzetna prilika da se alumnisti upoznaju i druže kako međusobno tako i s alumnistima drugih generacija Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.
 

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.