2018. godina >>>  

STUDIJSKI POSJET HRVATSKOM SABORU XI. GENERACIJE PA ZHDZ


Zagreb

20.04.2018.


Polaznice i polaznici XI. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta predvođeni Srećkom Prusinom, ravnateljem Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta te Ivom Ivančićem, članom Zakladne uprave i voditeljem Političke akademije bili su u studijskom posjetu Hrvatskom saboru te su se tom prilikom susreli s istaknutim saborskim zastupnicama i zastupnicima Hrvatske demokratske zajednice.

Studijski posjet započeo je obilaskom zgrade Hrvatskog sabora uz stručno vodstvo koje je polaznike Političke akademije detaljno upoznalo s djelokrugom Hrvatskog sabora a nakon obilaska polaznici su imali priliku nakratko prisustvovati 8. sjednici 9. saziva Hrvatskog sabora.

Posjet je nastavljen susretom sa saborskim zastupnicama i zastupnicima Hrvatske demokratske zajednice među kojima su i bivši polaznici Političke akademije: Ljubicom Maksimčuk,  članicom Izvršnog odbora Nacionalne grupe Hrvatskog sabora pri Interparlamentarnoj uniji, alumnisticom 2. generacije, Sanjom Puticom, voditeljicom Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe, alumnisticom 4. generacije i Domagojem Mikulićem, alumnistom 8. generacije te ostalim zastupnicama i zastupnicima, Marijanom Balić, Dragicom Roščić, Anđelkom Stričkom, Antom Bačićem i Vlatkom Kopićem. Nazočne zastupnice i zastupnici poručili su polaznicama i polaznicima da je ključ uspjeha u politici uporan i marljiv rad i trud te da je od velike važnosti znanje koje se stječe cjeloživotnim obrazovanjem u čemu uvelike doprinosi pohađanje Političke akademije te svi edukacijski projekti Zaklade hrvatskog državnog zavjeta. Susretu se, također, pridružila ravnateljica Ureda za Opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske, Marija Vrhovski, alumnistica 2. generacije Političke akademije istaknuvši da su znanje i iskustvo te umreženost i suradnja svih alumnista Političke akademije od neprocjenjive vrijednosti kako u poslovno-političkom tako i u obiteljskom i prijateljskom aspektu života.
 

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.