2018. godina >>>  

ODRŽANA LJETNA ŠKOLA 7. GENERACIJE POLITIČKE AKADEMIJE HDZ BIH, Čiovo


Čiovo

Od 01.06. do 03.06.2018.


Ljetna škola Političke akademije HDZ BIH održana je u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Zakladom hrvatskog državnog zavjeta a njome završava nastava sedmoj generaciji polaznika Političke akademije koji su tijekom 160 nastavnih sati stjecali znanja i vještine iz političkog menadžmenta.

Prigodnim govorom Ljetnu školu otvorili su mr.sc. Lidija Bradara, politička ravnateljica Političke akademije HDZ BIH, mr. sc. Aleksandra Markić Boban, ravnateljica ureda Zaklade Hanns Seidel u Zagrebu te Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.
Nakon pozdravnih riječi mr. sc. Aleksandra Markić Boban održala je radionicu na temu "Budućnost Europe".

Drugoga dana Ljetne škole u prijepodnevnom dijelu programa prof. dr. sc. Berto Šalaj sa Fakulteta političkih znanosti Svučilišta u Zagrebu održao je predavanje na temu "Populizam u Europi". U poslijepodnevnom dijelu programa prof .dr. sc. Nino Ćorić s Filozifskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru sudionicima Ljetne škole približio je temu vezano za analizu izbornih kampanja.

Trećega dana doc. dr. sc. Ivan Tanta sa Sveučilišta VERN' održao je predavanja i radionice vezano za javno komuniciranje političara te strukturu i najvažnije karakteristike javnog nastupa na radiju, televiziji i tiskovinama.
Na ljetnoj školi sudjelovali su, također, predstavnici i alumnisti Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta Mirko Latković, Ivana Milas, Ida Punda i Igor Repušić.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.