2018. godina >>>  

8. modul projekta "Žene u politici i društvu 3", Sljeme


Sljeme

Od 07.12. do 09.12.2018.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer organizirala je od 07. do 09. prosinca 2018. osmi i ujedno posljednji modul 3. generacije polaznica projekta „Žene u politici i društvu 3“ na Sljemenu.
 
Nazočne su uvodno pozdravili Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, dosadašnji i budući voditelji Zaklade Konrad Adenauer u Zagrebu, dr. Michael Lange i Holger Haibach te Otto Bernhardt, član Uprave Zaklade Konrad Adenauer u Berlinu.

Drugoga dana seminara u prijepodnevnom dijelu programa prof. dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog svučilišta i prof. dr. sc. Tihomir Cipek sa Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu održali su predavanja na teme političkih ideja i ideologija u suvremenom društvu, te demokršćanskih ideologija.
Nakon predavanja uslijedila je panel diskusija u kojoj su sudjelovali prof. dr. sc. Željko Tanjić i prof. dr. sc. Tihomir Cipek a moderirala je Željka Josić, polaznica 3. generacije projekta „Žene u politici i društvu“. U poslijepodnevnom dijelu programa temu „Mediji, znanost i terorizam“ (utjecaj medija i znanosti u percepciji međunarodnih sukoba) polaznicama je približio doc. dr. sc. Boris Havel sa Fakulteta političkih znanosti u Zagreb.
 
Trećega dana seminara izv. prof. dr. sc. Ivan Tanta sa Sveučilišta VERN' i dr. sc. Zdravko Kedžo sa Sveučilišta u Dubrovniku održali su predavanja na temu uvjerljivog prezentiranja političkih sadržaja i govorničkih vještina te je održana radionica za rad s medijima.
 

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.