2020. godina >>>  

ODRŽANA LJETNA ŠKOLA 13. GENERACIJE POLITIČKE AKADEMIJE ZHDZ, Vis


Vis

Od 10.06. do 13.06.2020.


Ljetna škola 13. generacije polaznika Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer održana je od 10. do 13. lipnja 2020. u Gradu Visu.

Prigodnim govorom Ljetnu školu otvorili su Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta te Holger Haibach, voditelj ureda Zaklade Konrad Adenauer u Zagrebu.

Temu vezano za utjecaj neformalnih grupa na međunarodni svjetski poredak približio je prof.dr.sc. Mladen Puškarić sa Hrvatskih studija u Zagrebu.
Uvod u simulacijsku igru vezano za izbor kandidata na izborima proveli su dr.sc. Zdravko Kedžo sa Sveučilišta u Dubrovniku i prof. dr.sc. Ivan Tanta s Veleučilišta VERN'.

Drugoga dana Ljetne škole u prijepodnevnom dijelu programa prof. dr. sc. Nino Ćorić sa Sveučilišta u Mostaru održao je predavanja na teme "Politički marketing" i "Plan komunikacije u izbornoj kampanji". Holeger Haibach, voditelj Ureda Zaklade Konrad Adenauer u Zagrebu polaznicima je približio temu Strategije izbornih kampanja.

U poslijepodnevnom dijelu programa dr.sc. Zdravko Kedžo i prof.dr.sc. Ivan Tanta održali su radionice i predavanja vezano za javno komuniciranje političara/ki i strukturu javnog nastupa.

Trećega dana Ljetne škole održana su predavanja i radionica o persuazivnoj komunikaciji, asertivnosti u politici, upravljanju imidžom političara u tiskanim medijima te upravljanju imidžom političara na društvenim medijima.

Četvrtoga dana Ljetne škole održae su zanimljive radionice vođene su u obliku simulacijske igre uključujući analizu i evaluaciju.
Već tradicionalni časopis Ljetnih i Zimskih škola Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, 28. po redu "Akademičar", izrađen je i prezentiran pred svim sudionicima.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.