2021. godina >>>  

1. modul projekta "Politička akademija PLUS 3", Rovinj


Rovinj

Od 18.06. do 20.06.2021.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer održala je 1. modul treće generacije polaznika projekta "Politička akademija PLUS", 18.-20. lipnja 2021. u Rovinju.

Polaznike projekta su uvodno pozdravili te upoznali s programom seminara Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Holger Haibach, voditelj Ureda Zaklade Konrad Adenauer u Zagrebu.

Drugoga dana seminara u jutarnjem dijelu programa predavanja su održali dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta i dr. sc. Danijel Labaš s Fakulteta hrvatskih studija u Zagrebu. U poslijepodnevnom dijelu programa sudionicima projekta predavanje je održao dr. sc. Domagoj Bebić s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Trećega dana seminara predavanja i radionicu na temu političke komunikacije (politički govori i nastupi, uvjerljivo prezentiranje političkih sadržaja te javnom nastupu u elektroničkim medijima) održali su prof. dr. sc. Ivan Tanta sa Sveučilišta u Dubrovniku, prof, Dunja Lakuš, trenerica komunikacijskih vještina te dr. sc. Zdravko Kedžo sa Svučilišta u Dubrovniku.

Seminar je potakao veliki interes polaznika i njihovo aktivno uključivanje u rasprave na predavanjima tijekom trajanja seminara.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.