2022. godina >>>  

1. modul projekta “Mladi u politici i dijalogu”, Kupres, BiH


Kupres, Bosna i Hercegovina

Od 14.01. do 16.01.2022.


U organizaciji Političke akademije HDZ-a BiH, Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta i Zaklade Hanns Seidel na Kupresu je održan prvi modul projekta "Mladi u politici i dijalogu" za članove Mladeži HDZ-a u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, 14.-16. siječnja 2022.
Cilj projekta "Mladi u politici i dijalogu" je prenošenje znanja mladima koji sudjeluju u politici kroz praktične radionice i seminare.
Na početku 1. modula projekta “Mladi u politici i dijalogu” Lidija Bradara, ravnateljica Političke akademije HDZ -a BiH, Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Alekasandra Markić Boban, voditeljica Ureda Zaklade Hanns Seidel u Zagrebu uvodno su pozdravili sve nazočne.
Ravnatelj Prusina posebno je pozdravio Tomislava Ćorića, ministra gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske i prof. dr. sc. Dragana Ćovića, predsjednika HDZ-a BIH te je pohvalio suradnju s g. Ćovićem, koji se uvijek rado odazove na sve projekte u organizaciji ZHDZ-a i Političke Akademije HDZ-a BiH.
Ministar Ćorić istaknuo je važnost ovakvih zajedničkih projekata i zajdničkog okupljanja članova Mladeži HDZ-a iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine kao budućih predvodnika političkih procesa.
Predsjednik HDZ-a BiH, prof. dr. sc. Dragan Čović, pozdravio je organizatore i nazočne članove Mladeži izdvojivši zadovoljstvo da se kroz ovakve susrete njeguje zajedništvo mladih iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine te da se stječu novih znanja.Predsjednik Čović upoznao je nazočne, također, s aktualnim političkim procesima u Bosni i Hercegovini i nužnosti rješavanja svih otvorenih pitanja, osobito omogućavanja legitimnog predstavljanja hrvatskog naroda u BiH izdvojivši sve ključne procese koji stoje pred Bosnom i Hercegovinom na njenom europskom putu i integracijskim procesima.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.