2022. godina >>>  

POTPISAN SPORAZUM O SURADNJI S FAKULTETOM POLITIČKIH ZNANOSTI U ZAGREBU


Zagreb

17.03.2022.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta (ZHDZ) i Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu Zagreb (FPZG) sklopili su Sporazum o suradnji, kojim se definira okvir buduće suradnje i područja na kojima će zajedno surađivati, a odnosi se prvenstveno na područje stručne prakse studenata FPZG-a u ZHDZ-u, zajedničku organizaciju stručnih javnih skupova i događaja te znanstveno–nastavne i stručne djelatnosti.
Sporazum je, u ime ZHDZ-a, potpisao ravnatelj Zakladne uprave, Srećko Prusina, a u ime FPZG-a, dekan prof. dr. sc. Andrija Henjak.
Tom prigodom Srećko Prusina je izjavio: „Zaklada hrvatskog državnog zavjeta potpisivanjem ovog Sporazuma uspostavlja okvir suradnje s Fakultetom političkih znanosti u Zagrebu, kao uglednom visokoobrazovnom ustanovom, koji predstavlja važnu odrednicu rada Zaklade, s ciljem jačanja kulture dijaloga te podržavanja izgradnje i nadogradnje demokratskog društva“ – zaključio je Prusina.
Budući da ZHDZ u svom radu angažira veliki broj sveučilišnih i visokoškolskih nastavnika s mnogih visokih učilišta, profilira se kao referentna točka suodnosa između različitih društvenih pokretača na području političkog djelovanja i obrazovanja uopće.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.