2022. godina >>>  

2 . modul projekta “Žene u politici i društvu 5”


Bol

Od 03.06. do 06.06.2022.


U organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Zaklade Konrad Adenauer održan je 2. modul 5. generacije polaznica projekta “Žene u politici i društvu” u Bolu na Otoku Braču, 03.-06. lipnja 2022.
Prvoga dana seminara polaznicama su se uvodno obratili Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Holger Haibach, voditelj Ureda Zaklade Konrad Adenuer za Hrvatsku i Sloveniju u Zagrebu koji je ujedno održao predavanje na temu "Interna politička komunikacija".
Drugoga dana seminara u prijepodnevnom terminu u okviru tematske cjeline "Osnove političkog djelovanja" predavanja na temu "Policy making - kako nastaju politike" i "Nomotehnika - kako nastaju zakoni" održao je rektor Sveučilišta VERN', prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila. U poslijepodnevnom terminu Ljiljana Drenški Cvrtila iz tvrtke EURINOMA d.o.o.,polaznicama seminara približila je teme "Timski rad i upravljanje timovima" te "Prepreke uspješne komunikacije i kako ih otkloniti".  
Trećega dana seminara predavanja na teme "Odgoj i obrazovanje" i "Pogled na čovjeka i politika" održao je rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta, prof. dr. sc. Željko Tanjić, a o temi "Politička i medijska pismenost" govorio je prof. dr. sc. Danijel Labaš s Fakulteta hrvatskih studija.
Četvrtoga dana seminara predavanje i radionicu na temu "Javni nastup u elektroničkim medijima (radio i TV)" održao je prof. dr. sc. Ivan Tanta sa Sveučilišta u Dubrovniku.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.