2024. godina >>>  

3. modul projekta Politička akademija PLUS 4


Suhopolje

Od 17.05. do 19.05.2024.


Održan je 3. modul 4. generacije polaznika "Politička akademija PLUS" u organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Zaklade Konrad Adenauer, 17.-19. svibnja 2024. u Suhopolje.
Prvoga dana seminara nazočne je pozdravio i uveo u program 3. modula, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, Srećko Prusina. Tom prigodom, nazočne su pozdravili i prigodno obratili ugledni gosti iz Virovitičko-podravske županije, župan Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović, gradonačelnik Grada Virovitice, Ivica Kirin, načelnik Općine Suhoplje, Goran Dolažal i međunarodni tajnik mladeži HDZ-a, Željko Romić.

Drugoga dana seminara u prijepodnevnom dijelu programa, predavanja na teme "Obavještajne agencije, nacionalna i međunarodna sigurnost" te "Analiza modernog obavještavanja i sigurnosni savjeti" održao je doc. dr. sc. Gordan Akrap iz Instituta za istraživanje hibridnih sukoba, a predavanja na teme "Obavještajne agencije SAD-a" te "Vanjska politika SAD-a" održao je Krunoslav Badel, savjetnik za politiku u Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu. Nakon predavanja održana je tematska panel diskusija s polaznicima seminara koju je moderirala polaznica Matea Obajdin, alumna 14. generacije PA.

u poslijepodnevnom dijelu programa predavanja na temu "Poslovno ponašanje, komuniciranje i protokol" te "Osnove političkog protokola" održao je Zdeslav Perković iz Hrvatskog sabora, nakon čega je slijedila večera-radionica na kojoj je predavač Perković podučio osnovama političkog protokola.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.